Retourneren

Natuurlijk hopen we dat je tevreden bent met je aankoop en dat deze volledig aan je verwachtingen voldoet. Het kan altijd gebeuren dat je één of meerdere producten wilt retourneren (ruilen is niet mogelijk). Let daarbij op het volgende:

Zorg dat je je retourzending binnen 14 dagen ná ontvangst van je bestelling verstuurt

Voor het retourneren van je artikel(en) dien je dit retourformulier (PDF) volledig in te vullen en bij te voegen. Zonder dit volledig ingevulde retourformulier kunnen wij je retour niet verwerken.

Het retouradres:
Dylan Haegens Webshop
T.a.v. Afdeling retouren
Tolhuisweg 5
6071 RG Swalmen
Nederland

Om te retourneren moet je rekening houden met het volgende:

  • Laat het originele label aan het product zitten;
  • Stop het artikel terug in dezelfde doos (en originele verpakking) als waar je het uit hebt gehaald;
  • Het artikel moet zich in de originele staat bevinden;
  • Stuur eventueel gratis ontvangen items ook mee terug als je order nadat je iets retourneert niet meer aan de actievoorwaarden voldoet om dit gratis product te kunnen houden. Je retour kan niet in behandeling worden genomen op het moment dat de gratis ontvangen items ontbreken en de rest van de order niet aan de actievoorwaarden voldoet. Bijvoorbeeld: je ontvangt een gratis item bij aankoop van € 99,-. Je hebt 3 items besteld en retourneert 1 item. Als de waarde van de overige 2 items dan onder de € 99,- ligt dan dient het gratis item ook mee teruggestuurd te worden.

Zodra wij jouw retour ontvangen hebben zullen wij deze beoordelen.

We betalen je het verschuldigde bedrag terug (ruilen is niet mogelijk)

Als we jouw retour hebben geaccepteerd, betalen wij je het verschuldigde bedrag binnen maximaal 5 werkdagen terug met hetzelfde betaalmiddel als waar je de transactie mee voldaan hebt.

Nog meer informatie over het retourneren van producten naar de Dylan Haegens Webshop? Lees hier de voorwaarden m.b.t. het herroepingsrecht (PDF).